Reeds uitgevoerde opdrachten:
Brunstingerstraat 51
9411EJ Beilen
0593-526334
06-51635267
0593-542021
info@klussenservice-turkstra.nl
Installatie

Hierbij moet u denken aan het uitbreiden of veranderen van de bestaande installatie gas, electra of cv zoals het plaatsen van een waterontharder, tegen zeer concurerende prijzen. Het vervangen en onderhouden van uw HR-ketel laat u doen door een erkende specialist, natuurlijk helpen wij u hier graag bij.

Wij kunnen u van dienst zijn bij informatie verstrekking m.b.t het vervangen van uw HR ketel. Bijvoorbeeld wat voor HR ketel bij u het meest geschikt en het best bij uw wensen aansluit.

Voor het vervangen van uw HR ketel zijn er ook nog vele mogelijkheden, wij nemen deze dan ook graag met u door zodat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf.

Ook voor onderhoud aan aan uw cv HR-ketel bent u bij ons op het juiste adres. Wij maken gebruik van de laatste technieken om uw HR-ketel uit telezen bij bijvoorbeeld storingen. Hierbij maken wij gebruik van de professionele servicetools, hierdoor weten u en wij snel wat voor acties er genomen moeten worden.

Op het gebied van HR ketel vervangen hebben wij de nodige ervaring. De monteurs die de HR ketel vervangen werken al jarenlang in de installatietechniek en voornamelijk in de particuliere sector. Zij zijn dus gewend om in bewoonde huizen te werken. Er zijn u al vele tevreden klant voor gegaan in het HR ketel vervangen, wacht niet langer en neem telefonisch contact met ons op.

Realisatie www.hitronics.nl